PINECONE GALLERY: Studion & vår historia

Tattoo studio

PINECONE GALLERY

Pinecone Gallery är en tatueringsstudio på Södermalm i Stockholm.

Vi huserar i botten av ett hus på en lumig del av krukmakargatan mellan cityodlingar och kolonilotter.


Vi som jobbar på studion är Vickan, Saro och Sasha, men vi får med jämna mellanrum nöjet att vara värd åt och arbeta med tatuerare från andra städer och länder när de gör tillfälliga gästspel i studion.


Sasha och Vickan har känt varandra sedan ett antal år tillbaka och har jobbat i samma tatueringsstudio, deltagit i flertalet gruppuställningar och målat ett antal storskaliga muralprojekt tillsammans. 

I maj 2020 anslöt sig Saro till crewet och PineCone Crew blev fulländat.


Vi är en tatueringsstudio som håller öppet efter bokning då vi vill kunna fokusera helhjärtat på mötet med kunden för dagen och dennes tatuering. 


I vår studio har vi försökt få till en "vardagsrums-känsla" för att ditt besök hos oss ska kännas så avslappnat som möjligt och hemtrevligt. 


Är du intresserad av att komma förbi studion, boka tid för konsutation eller tatuering är det bara att skicka ett mail så återkommer vi med tidsförslag så snabbt vi kan. 


Hos oss är alla varmt välkomna oavsett om det är dags för den första tatueringen eller om det är för en hel sleeve. Vi har alla våra säregna stilar som vi fokuserar och fördjupar oss i, men tillsammans bemästrar vi och tar oss an de flesta stilar och projekt. 


Vi ser fram emot att höra från dig! // PInecone Crew